10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τις βανίλιες με τα δαμάσκηνα και το σαλάμι αέρος, κάνουμε ως εξής: Σε ένα βαθύ μπολ ή σε μια πιατέλα ανακατεύουμε τις βανίλιες με τα φρέσκα δαμάσκηνα.
  2. Σκορπίζουμε το σαλάμι αέρος σε λεπτές φέτες και τα σουσαμένια παξιμάδια λεπτά, σπασμένα σε κομμάτια.
  3. Πασπαλίζουμε με το φιστίκι Αιγίνης και περιχύνουμε το ελαιόλαδο και το ξίδι βαλσαμικό.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Δαμάσκηνα

Άρθρα και Συνταγές με Φρούτα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών