ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣMud cake σοκολάτας με γέμιση βουτυρόκρεμα φιστικοβούτυρουMud cake σοκολάτας με βουτυρόκρεμα φυστικοβούτυρου
15' προετοιμασία
30' ψήσιμο
Σύνολο: 45'

Υλικά

Τεμάχια: 11-12

Διαδικασία

  1. Για τα vegan cupcakes σοκολάτας, χωρίς μίξερ, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175-180°C.
  2. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με μια σπάτουλα μέχρι να σχηματίσουν μια λεία ζύμη.
  3. Μοιράζουμε το μείγμα σε 11- 12 χάρτινες θήκες που έχουμε βάλει μέσα στο ειδικό ταψάκι για κάπκεϊκ.
  4. Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά. Για να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμα, βυθίζουμε στο κέντρο ενός κάπκεϊκ ένα μαχαίρι. Αν βγει με ίχνη υγρής ζύμης, ψήνουμε λίγο ακόμα και ξαναδοκιμάζουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών