Υλικά
Μερίδες: 4
Για τη μαρινάδα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με γιαούρτι και πάπρικα, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα βαθύ μπολ, όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
- Βάζουμε τη μισή ποσότητα της μαρινάδας σε ένα μπολ σερβιρίσματος στο ψυγείο.
- Στην υπόλοιπη ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις μπριζόλες και ανακατεύουμε για να καλυφθούν καλά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε εκτός ψυγείου για 10 - 15 λεπτά, να μαριναριστούν.
- Παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250° C.
- Στραγγίζουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα (πετάμε όση έμεινε στο μπολ).
- Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε ταψί που να τις χωράει σε μία στρώση και ψήνουμε για περίπου 10 - 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσουν.
- Σερβίρουμε τις μπριζόλες ζεστές με τη μαρινάδα - σάλτσα που είχαμε κρατήσει στο ψυγείο και ντοματοσαλάτα.
Μια Ραψάνη ή μια Γουμένισσα.