ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜοσχαρίσιες μπριζόλες α λα μιλανέζε, αλλά στον φούρνοΜοσχαρίσιες μπριζόλες α λα μιλανέζε, αλλά στον φούρνο
10' προετοιμασία
15' ψήσιμο
15' αναμονή
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με γιαούρτι και πάπρικα, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα βαθύ μπολ, όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
  2. Βάζουμε τη μισή ποσότητα της μαρινάδας σε ένα μπολ σερβιρίσματος στο ψυγείο.
  3. Στην υπόλοιπη ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις μπριζόλες και ανακατεύουμε για να καλυφθούν καλά.
  4. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε εκτός ψυγείου για 10 - 15 λεπτά, να μαριναριστούν.
  5. Παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250° C.
  6. Στραγγίζουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα (πετάμε όση έμεινε στο μπολ).
  7. Στη συνέχεια, τις βάζουμε σε ταψί που να τις χωράει σε μία στρώση και ψήνουμε για περίπου 10 - 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσουν.
  8. Σερβίρουμε τις μπριζόλες ζεστές με τη μαρινάδα - σάλτσα που είχαμε κρατήσει στο ψυγείο και ντοματοσαλάτα.

Μια Ραψάνη ή μια Γουμένισσα.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT