ΚΟΣΜΟΣ

Tι θα τρώει κανείς στο πρώτο εστιατόριο του Netflix;

To Netflix Bites, το πρώτο pop-up εστιατόριο της γνωστής πλατφόρμας, ανοίγει αυτές τις μέρες στο Λος Άντζελες και αναμένει συνδρομητές και foodies να πιάσουν τραπέζι.

29.06.2023| Updated: 01.07.2023
Φωτογραφία: Netflix
Tι θα τρώει κανείς στο πρώτο εστιατόριο του Netflix;

Δεν είναι μόνο το Chef’s Table (Στο τραπέζι του σεφ) που, ομολογουμένως, άλλαξε τα δεδομένα των εκπομπών περί γεύσης. Το Netflix επένδυσε σε πολλές ιδέες στον άξονα του φαγητού, από ντοκιμαντέρ και χορταστικές εκπομπές μαγειρικής, σε ιδιαίτερα οδοιπορικά και ζόρικες μαγειρικές αναμετρήσεις. Έβαλε στο πρόγραμμα και προσωπικές ιστορίες, και πολυπολιτισμικές συναντήσεις και μπόλικο food porn. Και τώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δικό τoυ εστιατόριο, το Netflix Bites, δίνοντας την ευκαιρία στους φαν των εκπομπών του να τις ζήσουν, κατά κάποιο τρόπο, από κοντά. Αρκεί να βρίσκονται στην Πόλη των Αγγέλων.

Από την οθόνη στο τραπέζι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πλατφόρμας, το πρώτο της pop-up εστιατόριο θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου στο Λος Άντζελες –οι διαδικτυακές κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει– και προβλέπεται να λειτουργήσει για δύο εβδομάδες. Πολλοί από τους πρωταγωνιστές των σειρών της θα βάλουν ένα χεράκι στο μενού. Ανάμεσά τους βρίσκονται η Dominique Crenn, η πρώτη γυναίκα σεφ που απέσπασε δύο αστέρια Μichelin στις Ηνωμένες Πολιτείες, την οποία είδαμε στο Chef’s Table και στο Iron Chef, o τολμηρός Andrew Zimmern, κι αυτός από τον «Σιδερένιο σεφ», ο σούπερ ψήστης Rodney Scott από το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, και η κορεάτικης καταγωγής Αnn Kim, που είδαμε επί της οθόνης να βάζει κίμτσι, το παραδοσιακό κορεάτικο τουρσί που έμαθε να φτιάχνει με τη γιαγιά της, στις πίτσες της. Είναι κι άλλοι. O Jacques Torres από το Nailed it (Εδεσε το Γλυκό), aς πούμε, τα επεισόδια του οποίου κερνάνε πολλά γέλια. Μαζί κι οι mixologists της σειράς Drink Masters, που έχουν αναλάβει τα ποτά και τα κοκτέιλ του Netflix Bites.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Curtis Stone (@curtisstone)

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών