ΠΡΟΪOΝΤΑ PROMOTED

Ναι, μπορείς να είσαι pasta lover και χωρίς γλουτένη

Τα νέα από τον θαυμαστό κόσμο των ζυμαρικών είναι ότι μπορεί κανείς να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να αποφεύγει τη γλουτένη χωρίς να μένει μακριά από την απόλαυση.

08.04.2022| Updated: 19.04.2022
Ναι, μπορείς να είσαι pasta lover και χωρίς γλουτένη

Πώς θα ήταν η καθημερινότητα χωρίς ζυμαρικά; Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιέμαι, με ένα μικρό αίσθημα πανικού δεν σας κρύβω, τι θα έκανα χωρίς αυτά και άλλες τόσες οι φορές που σκέφτομαι τι απίθανη ανακάλυψη είναι! Εκείνα τα βράδια που το ψυγείο είναι άδειο, οι διανομές φαγητού έχουν σταματήσει και με έναν μαγικό τρόπο, με ένα απλό πακέτο σπαγγέτι, λίγο βούτυρο και πιπέρι έχουμε σε δέκα λεπτά έτοιμο, ονειρεμένο δείπνο. Όταν στο οικογενειακό τραπέζι η μαμά αποφασίζει να φτιάξει μακαρόνια με κιμά ή παστίτσιο. Ή εκείνες τις φορές που η πείνα έχει φτάσει στο απροχώρητο και το μόνο που θέλω είναι ένα τεράστιο, βαθύ μπολ καρμπονάρα.

Τα ζυμαρικά είναι η εύκολη, γρήγορη, οικονομική λύση και τα λατρεύω. Τι γίνεται όμως όταν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να καταναλώσεις ζυμαρικά ή κάτι μέσα σου σου λέει ότι ίσως πρέπει να τα αποφύγεις για να γλιτώσεις εκείνο το ενοχλητικό φούσκωμα; Ευτυχώς είμαστε στο 2022 και έχουμε επιλογές. Σε μια πρόσφατη βόλτα στο σούπερ μάρκετ είδα τη νέα σειρά της MISKO Χωρίς Γλουτένη που απευθύνεται σε άτομα με κοιλιοκάκη, με δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και σε αχόρταγους σαν και εμένα που θέλουν να τρώνε όλοι την ώρα ζυμαρικά αλλά έχουν καμιά φορά δεύτερες σκέψεις ή τελοσπάντων θέλουν να εμπλουτίσουν την διατροφή τους με νέες γεύσεις χωρίς να στερούνται την απόλαυση των ζυμαρικών.

Oι βολικές πένες πρωταγωνιστούν σε κάθε γρήγορη και δροσερή σαλάτα που μας σώζει την τελευταία στιγμή

Η λύση που βρήκε η MISKO είναι να δημιουργήσει δύο νέα είδη ζυμαρικών από αλεύρι λευκού και κίτρινου καλαμποκιού, επειδή όλοι έχουν δικαίωμα στη νοστιμιά. Κράτησε λοιπόν τη γεύση και την γνωστή της ποιότητα και έβαλε στα ράφια των καταστημάτων τα MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη και τα MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη. Το σπαγγέτι, ο “βασιλιάς” των ζυμαρικών που έχει πάντα, και δικαίως, την πρώτη θέση στις καρδιές όλων των pasta lovers αλλά και οι βολικές πένες, που πρωταγωνιστούν σε κάθε γρήγορη και δροσερή σαλάτα που μας σώζει την τελευταία στιγμή αλλά και σε πληθωρικές συνταγές για ζυμαρικά φούρνου, συστήνονται από την αρχή και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Άψογη μαγειρική απόδοση και πλούσια γεύση που δεν απογοητεύει είναι τα πρώτα στοιχεία που εντοπίζει κανείς στη νέα σειρά προϊόντων. Η νοστιμιά και η ποιότητα της MISKO είναι τώρα διαθέσιμη και Χωρίς Γλουτένη!

 

Ένα σωρό ιδέες και συνταγές είναι πλέον διαθέσιμες για όλους τους λάτρεις των ζυμαρικών- είτε έχουν κάποια δυσανεξία, είτε θέλουν να πειραματιστούν με καινούργιες γεύσεις. Οικογενειακά τραπέζια, συναντήσεις με φίλους, βραδινές πείνες- όλα γίνονται πιο εύκολα και το γαστρονομικό παιχνίδι είναι ανοιχτό για δοκιμές και δημιουργικότητα. Για όσους δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την ιδέα ενός πιάτου με κρεμώδες, τυρένιο και τραγανό mac & cheese, για όσους θέλουν επιτέλους να απολαύσουν εκείνο το παστίτσιο που ονειρεύονται εδώ και μήνες, για όσους κάνουν όρεξη για ουζάκι με μια γαριδομακαρονάδα στο μπαλκόνι αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιλογές είναι ανοιχτές. Με τα MISKO Χωρίς Γλουτένη μπορείς να αποφύγεις τη γλουτένη χωρίς να στερηθείς ούτε για λίγο την απόλαυση των ζυμαρικών.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών