ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη»: Η ιστορία της Αγοράς σε ένα λεύκωμα

Η ιστορία της Αγοράς Μοδιάνο ζωντανεύει μέσα από συγκινητικές αναμνήσεις και αυθεντικές μαρτυρίες, στο νέο λεύκωμα των εκδόσεων Καπόν που παρουσιάζεται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

06.06.2023
«Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη»: Η ιστορία της Αγοράς σε ένα λεύκωμα

Τα καθημερινά ψώνια, οι πνευματώδεις συζητήσεις και τα μνημειώδη γλέντια από την ιστορία της Αγοράς Μοδιάνο ζωντανεύουν μέσα από το νέο λεύκωμα των εκδόσεων Καπόν που παρουσιάζεται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Το λεύκωμα «Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη» φιλοξενεί κείμενα πολιτικών, πανεπιστημιακών, επιχειρηματιών, αθλητών, θεσμικών φορέων της πόλης και επιστημόνων που μοιράζονται συγκινητικές αναμνήσεις αλλά και αυθεντικές μαρτυρίες από το παρελθόν της «Στοά Μοδιάνο», σκιαγραφώντας με χιούμορ «την εποχή που άφησε εποχή» και έμεινε ανεξίτηλη στις καρδιές των Θεσσαλονικιών.

Με αφορμή την επαναλειτουργία της Αγοράς Μοδιάνο από τον Όμιλο Φάις τον Δεκέμβριο του 2022, οι συγγραφείς του βιβλίου διηγούνται ιστορίες και ανασκαλεύουν μνήμες από πολυσυζητημένα γλέντια, οικογενειακά ψώνια, εκλεκτές αγορές για ειδικές περιστάσεις, πνευματώδεις συζητήσεις αλλά και αιχμηρούς διαπληκτισμούς από την ιστορία της Αγοράς, για να φτάσουμε στο σήμερα με αφηγήσεις για την ανακαίνιση και τα απαιτητικά βήματα αποπεράτωσης μέχρι το τελικό αποτέλεσμα και τη νέα εποχή της.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιείται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Αγορά Μοδιάνο. Συντονιστής της παρουσίασης είναι ο δημοσιογράφος Σταύρος Τζίμας ενώ θα μιλήσουν οι: Χασδάι Καπόν, Γενικός Διευθυντής Ομίλου Φάις, Ραχήλ Μισδραχή-Καπόν, Εκδότρια, Ευάγγελος Βενιζέλος, Πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών. Πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή ΑΠΘ, Αναστάσιος Κωτσιόπουλος: Ομότιμος καθηγητής Αρχιτεκτονικής Α.Π.Θ, Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Άγγελος Ρέντουλας, Αρχισυντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος» και των Γαστρονομικών Εκδόσεων της Καθημερινής, Μαίρη Χατζάκου, Πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα συνοδεύσουν εκλεκτές γεύσεις από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT