ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Andaman: Pad Thai με θέα

Ταϊλανδέζικη κουζίνα και εξωτικά κοκτέιλς σε ταράτσα με θέα στο κέντρο της Αθήνας.

28.08.2017| Updated: 16.02.2024
Andaman: Pad Thai με θέα

Ταϊλανδέζικη κουζίνα και εξωτικά κοκτέιλς σε ταράτσα με θέα στο κέντρο της Αθήνας.

Η θέση: Στους σχεδόν έρημους δρόμους των Κάτω Πετραλώνων, μια μικρή πόρτα που δεν την πιάνει εύκολα το μάτι σου οδηγεί σε μια μαγευτική ταράτσα.

Η ατμόσφαιρα: Το ταϊλανδέζικο εστιατόριο Andaman τα καλοκαίρια φτιάχνει την ταράτσα του με μαξιλάρες, διακριτικό φωτισμό και χαλαρή μουσική, η θέα και το ελάχιστο δροσερό αεράκι της αθηναϊκής νύχτας συμπληρώνουν την εικόνα.

Το φαγητό: Ο κατάλογος είναι μεγάλος και περιλαμβάνει όλα τα classic πιάτα της εξωτικής κουζίνας. Ευχαριστηθήκαμε τη σούπα Tom Kha Kai με κοτόπουλο και γάλα καρύδας και το pad thai με την τραγανή γαρίδα και την ισορροπημένη γεύση. Στο πράσινο κάρι θα μπορούσε να κυριαρχεί λιγότερο η όξινη γεύση, ενώ και το κουρκούτι στις γαρίδες τεμπούρα θα μπορούσε να είναι πιο τραγανό. Εξαιρετικά τα ντάμπλινγκς με χοιρινό κιμά στον ατμό, ευχάριστα δροσερά τα κοκτέιλ, τα οποία από φέτος σερβίρονται και στο δεύτερο επίπεδο της ταράτσας.

Ο λογαριασμός: 18-25 €/άτομο.

Η κάβα: Μεγάλη επιλογή σε κοκτέιλ, εξωτικά και μη, για όσους επιμείνουν στο κρασί, υπάρχει αξιοπρεπέστατη λίστα κρασιών.

Επιπλέον πληροφορίες: Ανοιχτό καθημερινά 20.00-02.00.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών