ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Cavo

Τοποθεσία και διακόσμηση θα σας εντυπωσιάσουν στο bar- restaurant Cavo, που βλέπει τη Φορτέτσα και γίνεται ένα με τη θάλασσα. Μοιράζεται σε επίπεδα και έχει …

24.07.2017| Updated: 15.02.2024
Cavo

Τοποθεσία και διακόσμηση θα σας εντυπωσιάσουν στο bar- restaurant Cavo, που βλέπει τη Φορτέτσα και γίνεται ένα με τη θάλασσα. Μοιράζεται σε επίπεδα και έχει υπέροχο φωτισμό, που φτιάχνει ωραία ατμόσφαιρα. Σερβίρει καφέ και γλυκό από το μεσημέρι, ενώ το μενού -διαθέσιμο μεσημέρι και βράδυ- έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Ντουνέτας, δίνοντας έμφαση στη δημιουργική κρητική μαγειρική με πιάτα και από τη διεθνή κουζίνα. Δοκιμάστε το αρνάκι «φουριάρικο» με πουρέ μελιτζάνας και κρέμα γραβιέρας, όπως και τον ντάκο των θαλασσινών με γαλομυζήθρα. Μεγάλη λίστα από κοκτέιλ, spirits και κρασιά κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα. Ξεκινήστε το δείπνο με ένα κοκτέιλ την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Περί τα 35 €/άτομο με ποτήρι κρασί.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT