ΕΞΟΔΟΣ

Χριστίνα

Ύδρα (part 3)

24.08.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Γρήγορο και ευγενικό σέρβις και κλασικό φαγητό ταβέρνας: μαγειρευτά, λαδερά, ψητά ψάρια, θαλασσινά και κρεατικά. Καλό τηγάνι. Την προτιμούν ντόπιοι. Αυτοσχέδια γλέντια το βράδυ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών