ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δείπνο στο ολίγων μηνών Steak Alive

Έχει πλέον και ο Κορυδαλλός το κρεατοφαγικό του στέκι.

16.11.2017| Updated: 16.02.2024
Δείπνο στο ολίγων μηνών Steak Alive

Έχει πλέον και ο Κορυδαλλός το κρεατοφαγικό του στέκι. Εδώ δοκιμάζουμε ένα φιλόδοξο κρεατοφαγικό μενού, που χρειάζεται τον χρόνο του για να μπορέσει να ικανοποιήσει όχι μόνο το κοινό των ακριβών κρεάτων και κοπών, αλλά και όσους επιλέγουν την πεπατημένη και πιο οικονομική οδό. Γιατί μπορεί στα τόμαχοκ και στα rib eye τα ψησίματα να είναι αρκετά πετυχημένα, όμως στα πιο απλά κρεατικά (βλ. χοιρινά μπριζολάκια, ψαρονέφρι, κοτόπουλο στήθος) ξεφεύγουν και απουσιάζουν τα μαριναρίσματα που στα συγκεκριμένα, στεγνά κρέατα είναι επιθυμητά. Οι σάλτσες που παρασκευάζονται στην κουζίνα τους είναι συμπαθητικές, ενώ τα ορεκτικά που δοκιμάσαμε (βλ. κεφτεδάκια φούρνου, μαστίχα τυριών-σαγανάκι κ.ά.) είναι νόστιμα και μεζεκλίδικα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών