PROMO PROMOTED

Στο Ducato Wine Hotel & Villas

Ένα σύνολο από ανακαινισμένες παλιές κάναβες δημιούργησαν επτά ανεξάρτητες βίλες, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα.

20.09.2021| Updated: 25.05.2022
Στο Ducato Wine Hotel & Villas

Μέσα στην καρδιά του Μεγαλοχωρίου της Σαντορίνης με τα ιστορικά σπίτια και τις κάναβες, τα παλιά οινοποιεία, εκεί που έμεναν οι πλούσιοι έμποροι του νησιού -που εξήγαγαν το μοναδικό γλυκό κρασί Vinsanto- εκεί που βρίσκεται ο παλαιότερος και μεγαλύτερος αμπελώνας Ασύρτικου της Σαντορίνης, δημιουργήθηκε το ξενοδοχείο Ducato Wine Hotel and Villas.

Ένα σύνολο από ανακαινισμένες παλιές κάναβες δημιούργησαν επτά ανεξάρτητες βίλες, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα. Έχοντας αξιοποιήσει τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν στα παλιά οινοποιεία, τα οποία αποκτούν πλέον μια νέα ζωή, οι βίλες του Ducato Wine Hotel and Villas έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 2 έως και 10 άτομα, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες.

Ο μοναδικός αυτός προορισμός δίνει στους τυχερούς επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους σε έναν χώρο που διαμορφώθηκε από την ιστορία, αλλά και από τη βαθιά επιθυμία να κάνει τον καθένα να νοιώσει την τέχνη της φιλοξενίας μαζί με την οινική κουλτούρα και την ιστορία του Σαντορινιού αμπελώνα, συνδυάζοντας κρασιά μαζί με την μοναδική γαστρονομία του νησιού, που βασίζεται σε προϊόντα από τους τοπικούς παραγωγούς.

Το Ducato Wine Hotel and Villas προσφέρει έναν διαφορετικό χώρο διακοπών με πολυτέλεια, όπου εκτός από υπέροχες στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, την ποιότητα του Ελληνικού πρωινού και των μεσογειακών γεύσεων, έχει στόχο να προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με το μοναδικό μικροκλίμα του νησιού, την ιστορία του Μεγαλοχωρίου, αλλά και ολόκληρης της Σαντορίνης. Επισκέψεις σε αμπελώνες για γευσιγνωσία κρασιών με διακεκριμένους sommeliers, θεματικές γαστρονομικές βραδιές, θα οδηγήσουν τον επισκέπτη στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού, και με τον συνδυασμό της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, δημιουργούν εμπειρίες ζωής που θα θέλετε οπωσδήποτε να βιώσετε.

Στο Ducato Wine Hotel & Villas

Η διαμονή στο Ducato Wine Hotel and Villas σίγουρα αφήνει μια γλυκιά γεύση, που επιτείνει την επιθυμία να ξαναγυρίσετε σύντομα πάλι πίσω, για να απολαύσετε τη διαμονή στα υπέροχα δωμάτια, αλλά και για την εμπειρία της απόλαυσης του κορυφαίου Ασύρτικου, στον τόπο που γεννήθηκε.

 

Website 

Facebook 

Instagram

Email: [email protected]

Ducato Wine Hotel and Villas

Μεγαλοχώρι, Σαντορίνη

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών