ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Grada Nuevo

Από τα πιο πολυσυζητημένα ψαροεστιατόρια της Θεσσαλονίκης, το Grada Nuevo δεν είναι οικονομική επιλογή, αλλά τελικά είναι value for money για την ποιότητα, την πρωτοτυπία, …

18.08.2016| Updated: 25.06.2021
Grada Nuevo

Από τα πιο πολυσυζητημένα ψαροεστιατόρια της Θεσσαλονίκης, το Grada Nuevo δεν είναι οικονομική επιλογή, αλλά τελικά είναι value for money για την ποιότητα, την πρωτοτυπία, τις γκουρμέ προτάσεις του. Σαλάτα με μάγουλα σφυρίδας και αυγοτάραχο Μεσολογγίου, ταρτάρ ροφού με μοσχολέμονο και τζίντζερ, πλατό θαλασσινών, λίγα από τα πολλά του καταλόγου. Στα κυρίως θα βρείτε από λαβράκι με πουρέ σελινόριζας και ριζότο με σουπιά και το μελάνι της μέχρι φρικασέ με μάγουλα συναγρίδας και όλα τα μεγάλα ψάρια εποχής. Ενημερωμένη λίστα κρασιών με ελληνικές και ξένες επιλογές, ενδιαφέρουσα επιλογή σε ούζα και τσίπουρα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT