ΕΞΟΔΟΣ

Η ανανεωμένη κουζίνα του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες

Ο Θεολόγος Αμηράς επιμελείται φέτος τα εστιατόρια του φετινού ξενοδοχείου, ενώ τα ποτά έχουν την υπογραφή του αθηναϊκού Mr. Fox.

21.07.2021| Updated: 22.07.2021
Η ανανεωμένη κουζίνα του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες

Το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες που χρονολογείται από το 1914 υποδέχεται φέτος τους επισκέπτες με ανανεωμένη κουζίνα και καινούργιες συνεργασίες. 

Executive Chef στα εστιατόρια του Ποσειδώνιου αναλαμβάνει πλέον ο Θεολόγος Αμηράς, ο οποίος υπήρξε head chef για 7 χρόνια στα εστιατόρια του ομίλου Νice n Easy Group και στο SantAnna Mykonos και έχει μαθητεύσει σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin. 

Ο Θεολόγος Αμηράς, μαζί με τον sous chef Αλέξανδρο Σοροβίγκα, επιμελείται ένα ανανεωμένο μενού στο Library Brasserie, στο βραβευμένο Οn the Verandah, στο ρουστίκ Bostani, τo βιολογικό κτήμα του ξενοδοχείου που προσφέρει μια ξεχωριστή farm-to-table εμπειρία, καθώς και στο Palms Bar by Mr. Fox The Bar με επιλεγμένες προτάσεις συνοδευτικών.  

To Palms Bar στη βεράντα του Ποσειδώνιου φιλοξενεί φέτος την ομάδα του αθηναϊκού Μr. Fox The Bar, και μαζί της μια λίστα από signature cocktails και ποτά που υπογράφει ο Πάνος Κανατσούλης. H φιλοσοφία της κινείται γύρω από το ιδέα των νόστιμων ποτών με πολλά foodie στοιχεία, ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής (fermentation, zero waste κ.ά.) και minimal αισθητική. 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σύγχρονες εκδοχές κλασικών cocktails, στην ατμοσφαιρική αυλή του Palms Bar από νωρίς το απόγευμα ενώ ο Θεολόγος Αμηράς και η ομάδα του, επιμελούνται συνοδευτικά όπως τα πικάντικα edamame, τα φαλάφελ κολοκυθιού, το λαβράκι tiradito αλλά και τα uramaki rolls.

Poseidonion Grand Hotel

Ντάπια, Spetses 180 50

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών