ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Η Greece and Grapes φέρνει τον ελληνικό αμπελώνα στο σπίτι μας

Από τα ηλεκτρονικά ράφια της κάβας Greece and Grapes κάνουμε σαφάρι στα αμπελοτόπια της χώρας, και με ένα μόνο κλικ βάζουμε ελληνικό κρασί στα ποτήρια μας.

27.12.2023
Η Greece and Grapes φέρνει τον ελληνικό αμπελώνα στο σπίτι μας

H Greece and Grapes, μια από τις πρώτες ηλεκτρονικές κάβες, με εξειδίκευση στο ελληνικό κρασί και ποτό, το γιορτάζει με μπόλικες και καλές προσφορές, δίνοντας μας την δυνατότητα να ανακαλύψουμε κομψά σετ δώρων ή να συνθέσουμε την ιδανική επιλογή για εμάς. Έχει φτάσει σήμερα να ξεπερνά τις 1.500 ετικέτες κρασιών που αναπαύονται στα κελάρια της, και παράλληλα έχει εμπλουτίσει την γκάμα της με πάνω από 150 ελληνικά αποστάγματα όπως παλαιωμένα και φρέσκα τσίπουρα, ούζα, λικέρ, βότκα, τζιν, και άλλα, και με δεκάδες επιλογές σε deli προϊόντα και οινικά αξεσουάρ – τέλειες ιδέες για δώρο κι αυτά. Οτιδήποτε βρίσκουμε στις σελίδες τους, έχει επιλεγεί κατόπιν αλλεπάλληλων γευστικών δοκιμών. Στο εύχρηστο site τους περιηγούμαστε εύκολα χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες επιλογές αναζήτησης, που οδηγούν σε tailored προτάσεις, κομμένες και ραμμένες στα γούστα μας. Υπάρχει μάλιστα η επιλογή να θέσουμε στα κριτήρια μας τις βαθμολογίες έγκριτων, διεθνών οινοκριτικών όπως η Jancis Robinson, ο Robert Parker, η ομάδα του περιοδικού Decanter.

Στα ράφια τους έχουμε ξετρυπώσει κατά καιρούς δεκάδες μικρά διαμαντάκια, σπάνιες εμφιαλώσεις και παλιές χρονιές που δύσκολα βρίσκει κανείς στην αγορά, ενώ στη σελίδα με τις «Νέες αφίξεις» βρίσκουμε τις καινούριες ετικέτες και τις ανακαλύψεις της ομάδας της Greece and Grapes. Οι σπανιότητες που έχουμε πετύχει κατά καιρούς, θέλουν ταχύτατα κλικ, καθώς εξαντλούνται γρήγορα – στην παρούσα φάση αξίζει να βιαστείτε για μια από τις ελάχιστες φιάλες Samos 1963, το σπάνιο επιδόρπιο του Συνεταιρισμού της Σάμου, ή τον εξαιρετικά δυσεύρετο sui generis Αρμακά 2015, μια ειδική εμφιάλωση από το Οινοποιείο Αϊβαλή. Μαζί με τις αναλυτικές περιγραφές των κρασιών, μας δίνουν χρήσιμα στοιχεία για τις ποικιλίες και τις οινοποιητικές περιοχές της χώρας, και επιλέγοντας το Wine Wiki μπαίνουμε σε έναν κόσμο περισσότερων οινικών πληροφοριών. Αποστολές κρασιών γίνονται γρήγορα και με επιτυχία, όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, σε Ευρώπη, Αμερική, Χονγκ Κονγκ, Ηνωμένο Βασίλειο.

Greece and Grapes

Λυκούργου 20, Καλλιθέα, Αθήνα, 17676

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών