ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ηλιοβασίλεμα στο… Sunset

Ύδρα (part 3)

24.08.2016| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής
Ηλιοβασίλεμα στο… Sunset

Πηγαίνοντας από την Υδρα προς το Καμίνι, στον προμαχώνα με τα κανόνια, πάνω από τη σπηλιά, όπου κάνουν μπάνιο όσοι μένουν στον κεντρικό οικισμό. Η κουζίνα έχει κέφια τώρα που ανέλαβε χρέη σεφ ο Υδραίος Κωνσταντής Οικονόμου. Απλά υλικά, ντόπια -όσο γίνεται-, σε νόστιμους, ευφάνταστους συνδυασμούς με μοντέρνα παρουσίαση. Θα βρείτε από μακαρονάδες μέχρι ριζότι, ψάρια, θαλασσινά, μαγειρευτά, πίτες, ό,τι τραβάει η ψυχή σας. Η λίστα κρασιών πλήρης και ταιριαστή με το μενού. Το σέρβις άψογο. Ανοιχτά από το πρωί, αν και κίνηση πολλή έχει την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Δικαιολογημένα, καθότι το θέαμα μόνο με της Οίας στη Σαντορίνη μπορεί να συγκριθεί. Το βράδυ το σκηνικό είναι εξίσου ειδυλλιακό, γι’ αυτό και πολλοί το προτιμούν για γαμήλιες δεξιώσεις.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών