Από το 1966. Καθημερινά ετοιμάζονται 18 φαγητά ελληνικής κουζίνας, από τα οποία ξεχωρίζουν το κοκκινιστό μοσχαράκι, το λεμονάτο κοτόπουλο και οι γίγαντες στο φούρνο. Σπεσιαλιτέ θεωρείται το αρνάκι στο φούρνο, ενώ στην ανοιχτή κουζίνα βλέπει κανείς να ψήνουν κρεατικά στα κάρβουνα – έξοχα τα παϊδάκια προβατίνας το χειμώνα. Η ταβέρνα σερβίρει τη γνωστή γουρνοπούλα της Πελοποννήσου με την κρατσανιστή πετσούλα. Απλή, χωριάτικη ελληνική κουζίνα.