ΕΞΟΔΟΣ

Καραμαλής: Για κοκκινιστό και γουρνοπούλα

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος α')

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Από το 1966. Καθημερινά ετοιμάζονται 18 φαγητά ελληνικής κουζίνας, από τα οποία ξεχωρίζουν το κοκκινιστό μοσχαράκι, το λεμονάτο κοτόπουλο και οι γίγαντες στο φούρνο. Σπεσιαλιτέ θεωρείται το αρνάκι στο φούρνο, ενώ στην ανοιχτή κουζίνα βλέπει κανείς να ψήνουν κρεατικά στα κάρβουνα – έξοχα τα παϊδάκια προβατίνας το χειμώνα. Η ταβέρνα σερβίρει τη γνωστή γουρνοπούλα της Πελοποννήσου με την κρατσανιστή πετσούλα. Απλή, χωριάτικη ελληνική κουζίνα.

 

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών