ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Kozas, ο ξυπόλυτος πρίγκιπας των Στεγνών

Φάγαμε ψαρόσουπα και θαλασσινούς μεζέδες, αποτέλεσμα έμπνευσης.

19.10.2017| Updated: 25.06.2021
Kozas, ο ξυπόλυτος πρίγκιπας των Στεγνών

Κανένα σημείο δεν υπάρχει ακάλυπτο στον τοίχο. Κοχύλια, ράφια με προϊόντα, γιρλάντες κρέμονται από το ταβάνι. Ψυχή του εστιατορίου ο υπερδραστήριος Δημήτρης Κόζας, κυκλοφορεί ξυπόλυτος εντός και εκτός, τακτοποιεί τους πελάτες, σερβίρει και προτείνει κρασί. Παρά την πολυκοσμία, η καλή διάθεση του προσωπικού γρήγορα θα φτιάξει και τη δική σας. Σερβίρουν ζυμωτό ψωμί, ντόπιο ελαιόλαδο και θαλασσινό αλάτι για καλωσόρισμα. Φάγαμε ψαρόσουπα και θαλασσινούς μεζέδες, αποτέλεσμα έμπνευσης. Δοκιμάστε το φακόρυζο με ξεροτηγανισμένο κρεμμύδι, baby χταπόδι και φρέσκα όστρακα. Δεν αποτελεί ένα ήσυχο μέρος για γεύμα, είναι όμως μια αξιόλογη πρόταση για ψαροφαγία στο νησί. Περί τα 30 €/άτομο, χωρίς κρασί.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών