Θερινή ραστώνη και ξεγνοιασιά στη σκιά μιας λυγαριάς. Η ταβέρνα πρωτολειτούργησε πριν από 30 χρόνια από τη Ραχήλ Κλαρνέταζη και σήμερα στην κουζίνα μαγειρεύει η κόρη της Ολυμπία τα φρέσκα ψάρια που φέρνει ο άντρας της, Μιχάλης. Δοκιμάστε τηγανηταρέλια (κρεμμυδοτηγανίτες), ψάρια πλακί και τυριά ντόπια. Νόστιμες οι πίτες: κολοκυθόπιτα, κρεμμυδόπιτα, χορτόπιτα, κ.ά. Από δικό τους περιβόλι τα ζαρζαβατικά και τα φρούτα.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.