ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Marco Polo Mansion: η αυλή των θαυμάτων

Δοκιμάστε τη θαλασσινή σαλάτα με χταπόδι, γαρίδες και παρμεζάνα, τσιπούρα στον φούρνο με σάλτσα κακαβιάς και λαχανικά ή μια εξαίσια ψημένη ταλιάτα.

19.10.2017| Updated: 16.02.2024
Marco Polo Mansion: η αυλή των θαυμάτων

Το 2001 η Έφη και ο Σπύρος, ένα ζευγάρι με υπέροχο γούστο, ξεκίνησε να λειτουργεί έναν ξενώνα σε ενετικό κτίριο. Στην όμορφη αυλή μαγείρευαν στην αρχή μόνο για τους ενοίκους. Από το 2008 όμως άνοιξαν και σε εξωτερικούς επισκέπτες και έτσι κάθε βράδυ ανελλιπώς τα τραπέζια τους είναι ρεζερβέ. Η αυλή είναι βαμμένη στα χρώματα της Μεσογείου. Με θαυμαστό συγχρονισμό, η κουζίνα και το σέρβις λειτουργούν με ταχύτητα. Yπέροχα φιλικοί, επιθυμούν να απολαύσετε ένα αξέχαστο δείπνο. Δοκιμάστε τη θαλασσινή σαλάτα με χταπόδι, γαρίδες και παρμεζάνα, τσιπούρα στον φούρνο με σάλτσα κακαβιάς και λαχανικά ή μια εξαίσια ψημένη ταλιάτα. Για τον επίλογο, κερασμένο λικέρ που φτιάχνει η bella mama- ιδιοκτήτρια Έφη. Περί τα 28 €/άτομο, με εμφιαλωμένο κρασί.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών