ΕΞΟΔΟΣ

Meerkat Cocktail Safari

Το Μeerkat μόλις άνοιξε στο Κουκάκι!

24.10.2017| Updated: 31.10.2023
Meerkat Cocktail Safari

Το Μeerkat, που μόλις άνοιξε στο Κουκάκι, ανήκει σε ένα δημιουργικό ζευγάρι, τη Χριστίνα Μαυρίδη και τον Romain Krot, που μέχρι πρόσφατα ζούσαν στο Παρίσι, και στον φίλο τους Ανδρέα Βερνίκο. O Romain έχει θητεύσει πίσω από φημισμένες παριζιάνικες μπάρες, όπως αυτή του speakeasy Red Door. Από τις σάλτσες για τα νόστιμα και ασυνήθιστα σάντουιτς που ετοιμάζει ο σεφ Αλέξανδρος Πιτροπάκης μέχρι τα φρουτένια σιρόπια για τα κοκτέιλ, όλα τα φτιάχνουν εδώ. Από το πρωί σερβίρονται καφές και σάντουιτς. Το μπαρ έχει τρία πόστα, τα δύο τα μοιράζονται ο Romain με τον Σταμάτη Σταματιάδη, ενώ το τρίτο το κρατάνε για τους επισκέπτες, που θα μπορούν να γίνονται bartenders για ένα βράδυ φτιάχνοντας το δικό τους ποτό.

Τα κοκτέιλ τους είναι χωρισμένα σε κατηγορίες ανά χαρακτηριστικό: δυνατά με αρκετό αλκοόλ, πικάντικα, δροσερά και με μεγάλη διάρκεια. Αξίζει να δοκιμάσετε το Colonial Way, ένα γευστικά πολυεπίπεδο ποτό με παντζάρι, μεζκάλ, φρούτα του δάσους και γύρη με μαύρο σουσάμι στο εξωτερικό του ποτηριού. Από τα σάντουιτς ξεχωρίσαμε το γλυκοφάγωτο «Veggie» με κρεμμύδι, καπνιστό τυρί Βέροιας, σπανάκι, κόκκινη πιπεριά και σάλτσα με ταχίνι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών