ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Miami

Φημισμένη ψαροταβέρνα στην Κρήνη, το «Μαϊάμι» της Θεσσαλονίκης βγάζει μπλε τραπεζάκια στην προβλήτα, εκεί ακριβώς όπου σκάει το κύμα, και σε συνδυασμό με το «κυκλαδίτικο» …

18.08.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης
Miami

Φημισμένη ψαροταβέρνα στην Κρήνη, το «Μαϊάμι» της Θεσσαλονίκης βγάζει μπλε τραπεζάκια στην προβλήτα, εκεί ακριβώς όπου σκάει το κύμα, και σε συνδυασμό με το «κυκλαδίτικο» πλακόστρωτο και τη χαλαρή διάθεση που αποπνέει, θυμίζει νησιώτικο εστιατόριο. Εδώ θα δοκιμάσετε μεγάλα φρέσκα ψάρια -φαγκριά, συναγρίδες, τσιπούρες, λαβράκια-, ζουμερή σαρδέλα στη σχάρα, κουτσομούρες στο τηγάνι, μπακαλιάρο σκορδαλιά, μύδια και δροσερές σαλάτες. Τα γλυκά χειροποίητα, η κάβα με αρκετά ελληνικά κρασιά, ούζα και τσίπουρα. Αποφύγετε να πάτε χωρίς κράτηση τις ώρες και ημέρες αιχμής.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών