ΑΓΟΡΑ

Ο ψαράς της Θεσσαλονίκης

Συνεργάζεται με ψαράδες από τη Μηχανιώνα μέχρι τη Σκιώνη της Χαλκιδικής, ενώ κάποια τα προμηθεύεται απευθείας από το καΐκι.

15.05.2018
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Το ψάρεμα ήταν για τον Νίκο Αναστασιάδη χόμπι, μέχρι που πριν από δεκατρία χρόνια το έκανε επάγγελμα. Συνεργάζεται με ψαράδες από τη Μηχανιώνα μέχρι τη Σκιώνη της Χαλκιδικής, ενώ κάποια τα προμηθεύεται απευθείας από το καΐκι. Το μαγαζί του «Ο ψαράς», το κρατάει η γυναίκα του, η Ίλα. Μπορεί να μην έχουν μεγάλη ποικιλία κάθε μέρα, όμως έχουν καλή ποιότητα. Αξιοποιούν τα μικρόψαρα που τους μένουν, κάνοντάς τα παστά ή ξιδάτα, και τα δωρίζουν στους πελάτες τους για μεζέ. 

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών