ΕΞΟΔΟΣ

Ohja!: Η Πάρος έχει τώρα το δικό της oyster bar

Ένα παλιό πέτρινο σπίτι στη Νάουσα μετατράπηκε σε σύγχρονο oyster bar. 

27.07.2021
Ohja!: Η Πάρος έχει τώρα το δικό της oyster bar

Στην Πάρο, με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα, συναντάμε φέτος το Ohja!. Ένα παλιό πέτρινο σπίτι μετατράπηκε σε σύγχρονο oyster bar, ανοίγοντας τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2021, ως αδελφικό project των Sophia Luxury Suites της Σαντορίνης. 

Προσφέροντας θαλασσινά και ψάρια, με σεβασμό στις πρώτες ύλες, το Ohja! Paros προτείνει μια ξεχωριστή εκδοχή ελληνογαλλικού fine dining και cocktail pairing, βασισμένη στα φρούτα της θάλασσας παρέα με μια πλήρη λίστα αποσταγμάτων, κρασιών και ποτών.  

Ο executive chef του Ohja! Paros Νικόλαος Πυλαρινός λέει ότι το εστιατόριο αυτό είναι η προσωπική του χώρα των θαυμάτων, καθώς ενσαρκώνει τον λόγο που επέλεξε να σχοληθεί με την γαστρονομία. Ο ίδιος έχει εκπαιδευτεί στο Παρίσι και εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια στη Γαλλία και την Ελλάδα. 

Τη λίστα των κοκτέιλ έχει επιμεληθεί ο mixologist Jason Μανώλης Παπαδάκης.

Ohja! Oyster & Cocktail Bar

Παραλία Αγίου Δημητρίου (Νάουσα), 844 01 Πάρος

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών