Οι Μουριές ετοιμάζουν μαγειρευτά από το 1970. Εχουν περισσότερα από 15 φαγητά κάθε μέρα: Λεμονάτο, στιφάδο, φρικασέ και τα ωραιότερα χυλωμένα ρεβύθια. Θα συναντήσετε ανθρώπους που εργάζονται στην περιοχή.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.