Ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ατόφια την τοπική κουζίνα. Ο ιδιοκτήτης Γιάννης Ευθυμίου προσδιορίζει την ταβέρνα ως μαγειροτεχνείο. Σερβίρουν σε πήλινα σκεύη, συστήνουν μόνο τα τοπικά οινοποιεία και την ντόπια ΒΑΠ, που παράγει αναψυκτικά. Υπάρχουν τέσσερις ξυλόφουρνοι και η σπεσιαλιτέ τους είναι η γίδα στιφάδο, βαθιά νόστιμη, όπως και ο καπαμάς, δηλαδή κατσίκι ή αρνί στον ξυλόφουρνο με γέμιση ρυζιού. Θα δοκιμάσετε ντόπια τυριά, ζυμωτό δικό τους ψωμί σερβιρισμένo όπως παλιά, με κλωνάρια από μυρτιά και σκίνο. Περί τα 20 €/άτομο με εμφιαλωμένο κρασί.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.