ΕΞΟΔΟΣ

Παράγκα: ταγμένοι στην παράδοση

Ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ατόφια την τοπική κουζίνα στη Ρόδο.

19.10.2017

Ένα από τα λίγα μέρη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ατόφια την τοπική κουζίνα. Ο ιδιοκτήτης Γιάννης Ευθυμίου προσδιορίζει την ταβέρνα ως μαγειροτεχνείο. Σερβίρουν σε πήλινα σκεύη, συστήνουν μόνο τα τοπικά οινοποιεία και την ντόπια ΒΑΠ, που παράγει αναψυκτικά. Υπάρχουν τέσσερις ξυλόφουρνοι και η σπεσιαλιτέ τους είναι η γίδα στιφάδο, βαθιά νόστιμη, όπως και ο καπαμάς, δηλαδή κατσίκι ή αρνί στον ξυλόφουρνο με γέμιση ρυζιού. Θα δοκιμάσετε ντόπια τυριά, ζυμωτό δικό τους ψωμί σερβιρισμένo όπως παλιά, με κλωνάρια από μυρτιά και σκίνο. Περί τα 20 €/άτομο με εμφιαλωμένο κρασί.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών