ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Siberia Pelmeni

Η κυρία Γαλήνη από τη Γεωργία μαγειρεύει όπως στο σπίτι της.

15.02.2018| Updated: 25.06.2021
Siberia Pelmeni

Η κυρία Γαλήνη από τη Γεωργία μαγειρεύει όπως στο σπίτι της, για πέντε μικρά τραπέζια που χωράνε σε μια σάλα. Η επαγγελματική της κουζίνα είναι περισσότερο οικιακή, τα έπιπλα και τα σερβίτσια αταίριαστα, ενώ σερβίρει η ίδια. Κaθένα από τα 35 φαγητά της πατρίδας της, της Ρωσίας αλλά και της Σιβηρίας, όπου έζησε για κάποια χρόνια, τα φτιάχνει έτσι όπως θα τα γευόσουν στον τόπο τους. Δοκιμάστε γεωργιανά χινκάλι, ζύμη σμιλεμένη με τα δάχτυλα, σαν στολίδι, με κιμά, φρέσκα μυρωδικά και καυτερό πιπέρι, τρώγονται με τα χέρια, σαν σάντουιτς, ουκρανικά βαρένικα, με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση, ρωσικά πελμένι (με κιμά, χωρίς μυρωδικά), πεϊνιρλί, πιροσκί, σούπα μπορτς και σαλάτα vinaigrette, με λαχανικά, βρασμένα και τουρσί. Το γεύμα- εμπειρία είναι value for money – θα σας στοιχίσει περί τα 12 ευρώ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT