ΕΞΟΔΟΣ

Ταβέρνα Εφταλού

Σκίζει η σαρδέλα τους! Ελαφρόπαστη και τρυφερή. Ακριβώς μπροστά στην παραλία της Εφταλούς, λειτουργεί από το 1977 από τον Μανώλη Κανδύλη και την οικογένειά του. …

17.08.2017
Φωτογραφία: Νίκος Κόκκας

Σκίζει η σαρδέλα τους! Ελαφρόπαστη και τρυφερή. Ακριβώς μπροστά στην παραλία της Εφταλούς, λειτουργεί από το 1977 από τον Μανώλη Κανδύλη και την οικογένειά του. Ψωμάκι ψημένο στα κάρβουνα με ντόπιο ελαιόλαδο, μπιζελόφαβα, ξερά κουκιά και πολύ καλές φρέσκες γαρίδες σαγανάκι. Υπάρχει πάντα φρέσκο ψάρι, κρεατικά για τη σχάρα, αλλά και κάποια καλοφτιαγμένα μαγειρευτά. Πολλά ούζα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών