ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Θεόδωρος και Ελένη

Φημίζεται για τα μύδια, τα οποία μαγειρεύονται σε διάφορες εκδοχές, αλλά πάντα η κλασική παραμένει η καλύτερη: αχνιστά με σκόρδο και κρασί, για να μπορέσετε …

02.08.2016| Updated: 25.06.2021
Θεόδωρος και Ελένη

Φημίζεται για τα μύδια, τα οποία μαγειρεύονται σε διάφορες εκδοχές, αλλά πάντα η κλασική παραμένει η καλύτερη: αχνιστά με σκόρδο και κρασί, για να μπορέσετε να απολαύσετε τη νόστιμη, ζουμερή σάρκα τους. Η ταβέρνα «Θεόδωρος και Ελένη» σερβίρει, επίσης, χταποδάκι ψητό, μακαρονάδες με θαλασσινά, γαρίδες τηγανητές με σουσάμι, τηγανητό καλαμάρι και πλούσιες χορταστικές σαλάτες. Η φήμη τους έχει ταξιδέψει σε όλη την Αττική, οπότε καλό είναι να αποφύγετε το μεσημέρι της Κυριακής. Δεν βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, αλλά είναι πολύ κοντά στις παραλίες των Λεγραινών.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT