ΕΞΟΔΟΣ

Tiki Athens

Σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο νησί της Καραϊβικής

18.07.2013| Updated: 15.02.2024
Tiki Athens

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο νησί της Καραϊβικής. Ετσι σε κάνει και αισθάνεσαι το εξωτικό ντεκόρ του Tiki Athens. Η αίσθηση αυτή δεν πηγάζει μόνο από τη διακόσμησή του, αφού το μπαρ σε ταξιδεύει και μέσα από γευστικά, πρωτότυπα και πικάντικα κοκτέιλ.

Τι παραγγέλνουμε: Πίσω από την μπάρα, ο mixologist Αχιλλέας Πουλημένος ετοιμάζει τα δυνατά χαρτιά του Tiki, όπως το σούπερ spicy Chili Mango και το δυνατό Hot Spot, κλασικές αξίες (martini’s, daiquiris, caipirinhas κ.ά.) σε πολύ καλές εκτελέσεις, αλλά και «tailor made» συνταγές, κομμένες και ραμμένες στα γούστα μας – αρκεί να τον ενημερώσουμε σχετικά. Το Tiki, ένα αυθεντικό και από τα παλαιότερα cocktail bars της Αθήνας, είναι και από τα λίγα του είδους όπου το κέφι οδηγεί σε ξέφρενους χορούς με ρετρό, ’60s, ’70s, εναλλακτικές και άκρως ξεσηκωτικές μουσικές. Μην παραλείψετε τα νόστιμα finger foods που συνοδεύουν άριστα τα κοκτέιλ.

Τι πληρώνουμε: Κοκτέιλ από 9 € και απλό ποτό από 7 €.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT