ΕΞΟΔΟΣ

Της Καλής

Στο Λιβάδι, στα τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα, δοκιμάζουμε τις νοστιμιές που ετοιμάζει η σεφ και ιδιοκτήτρια Καλή Κοντογιάννη. Σπεσιαλιτέ της η αστακομακαρονάδα και η κακαβιά. …

17.08.2016

Στο Λιβάδι, στα τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα, δοκιμάζουμε τις νοστιμιές που ετοιμάζει η σεφ και ιδιοκτήτρια Καλή Κοντογιάννη. Σπεσιαλιτέ της η αστακομακαρονάδα και η κακαβιά. Αξίζει να δοκιμάσετε επίσης τη σκορπίνα με ρεβύθια ή όποιο άλλο ψάρι βγάλουν τα καΐκια.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών