ΑΓΟΡΑ PROMOTED

To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει ελληνικά μανιτάρια Λεντινούλα

Το 2006, ο Βασίλης και ο Γιώργος Σουβατζόγλου δημιούργησαν το 4 SEASONS FOOD Market, το πρώτο κατάστημα με βιολογικές και παραδοσιακές τροφές στο κέντρο της Αθήνας.

20.03.2024
To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει ελληνικά μανιτάρια Λεντινούλα

Το 2006, ο Βασίλης και ο Γιώργος Σουβατζόγλου δημιούργησαν το 4 SEASONS FOOD Market, το πρώτο κατάστημα με βιολογικές και παραδοσιακές τροφές στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν μια χρονιά-ορόσημο. Όποιος Αθηναίος ενδιαφερόταν για μια πιο υγιεινή, ισορροπημένη και σωστή διαροφή βρήκε εκεί έναν παράδεισο.

Επί 18 χρόνια το 4 SEASONS εξελίσσεται σταθερά ακολουθώντας τις ίδιες αρχές: ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά στην εποχή τους, προτεραιότητα στη βιολογική καλλιέργεια, αγνά προϊόντα δυναμικών ελληνικών επιχειρήσεων απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα ή άλλα χημικά.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, συμβάλλοντας τόσο στην εξέλιξή τους όσο και στην αναβάθμιση του ποιοτικού ελληνικού προϊόντος.

Ακόμα και οι πιο «ψαγμένοι» foodies γνωρίζουν ότι στο 4 SEASONS θα βρουν όλα τα νέα προϊόντα που αξίζει να βάλουν στο τραπέζι τους, αλλά και γνωστά και αγαπημένα προϊόντα που έχουν κερδίσει με την αξία τους μια σταθερή θέση στο ράφι. Ένα από αυτά είναι και το μανιτάρι Λεντινούλα της εταιρείας ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ!

Η ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ διαθέτει μια πρότυπη μονάδα παραγωγής μανιταριών στην Εύβοια. Ιδρύθηκε το 2004 από τον Λευτέρη Λαχουβάρη και τον Θανάση Μαστρογιάννη και σύντομα εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά, αποκτώντας τη μία διάκριση μετά την άλλη. Αποτελεί δε, μέχρι σήμερα, τη μοναδική εταιρεία μανιταριών στην Ελλάδα η οποία ανήκει σε εξειδικευμένους γεωπόνους-μυκητολόγους που, εκτός από την απαραίτητη γνώση, διαθέτουν αγάπη και μεράκι εκπλήσσοντάς μας κάθε φορά με τα προϊόντα τους.
Συγκαταλέγεται στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που το έτος 2006 ξεκίνησαν την καλλιέργεια της Λεντινούλας, του περίφημου Shiitake (επιστημ. ονομασία Lentinula edodes).

Ο Γιώργος και ο Βασίλης Σουβατζόγλου με τον Λευτέρη Λαχουβάρη (στο κέντρο) της εταιρείας Μανιτάρια Δίρφυς, στις εγκαταστάσεις τους στους πρόποδες του όρους Δίρφυς.

Τι ακριβώς είναι η Λεντινούλα;

Πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα καλλιεργημένα μανιτάρια, με υψηλή θρεπτική αξία. Γευστικά, συνδυάζει τη βαθιά μανιταρένια γεύση με τα πλούσια αρώματα δάσους που έχουμε λατρέψει στα «Porcini» και τη σφριγηλή, τραγανή και σαρκώδη υφή του φρέσκου μανιταριού. Η διατροφική της αξία είναι τόσο υψηλή, που την κατατάσσει στα λεγόμενα “medicinal mushrooms”, μανιτάρια δηλαδή με βιοενεργές ιδιότητες με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας!
Ένα γαστρονομικό διαμάντι που πρέπει να ανακαλυφθεί από όλους μας!

Τώρα τη Σαρακοστή, τα μανιτάρια Λεντινούλα θα απογειώσουν τα πιάτα της νηστείας συμμετέχοντας σε λαδερά μαγειρέματα με λαχανικά, σε μεζέδες του τηγανιού, σε ριγανάτες τηγανιές καλύτερες και από κρέας, σε νηστίσιμες μακαρονάδες, ακόμα και σε πιάτα με όσπρια!

4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET

Νίκης 30, Σύνταγμα
  • Τηλέφωνο: 210-32.29.078
  • Website: www.4seasons.bio
  • Delivery: Wolt: 4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET
  • Instagram: 4seasonsbio

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών