ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Το αστεροφορεμένο Funky Gourmet

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016| Updated: 16.02.2024
Το αστεροφορεμένο Funky Gourmet

Τι γεύση έχει η σιωπή των Αμνών; Μπορείτε να φάτε μπέργκερ με μια μπουκιά; Φαγητό που γίνεται παιχνίδι, τίποτα δεν είναι αυτό που περιμένεις. Αφρός, αέρας, σχήματα γεωμετρικά, φωτισμένα πιάτα, άψογο styling. Θα πρέπει να πάτε προετοιμασμένοι για ανατροπή. Φέρει δύο αστέρια Michelin και δύο ευρηματικούς νεαρούς σεφ, τη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και τον Νίκο Ρούσσο, που ηγούνται στην κουζίνα μαζί με μια μπριγάδα νεαρών μαγείρων, ζαχαροπλαστών, σομελιέ, σερβιτόρων, μάνατζερ. Υπάρχουν δύο μενού degustation, μικρό και μεγάλο, περί τα 16 πιάτα. Πληρέστατη λίστα κρασιών, με 165 επιλογές σε φιάλη, κυρίως από τον διεθνή αμπελώνα, και άλλες 32 σε ποτήρι. Κρατήσεις γίνονται μέχρι και έναν μήνα πριν από την ημερομηνία που θέλετε να το επισκεφτείτε.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών