ΜΑΓΑΖΙΑ

Το Cellier ξανασυστήνεται διαδικτυακά

Άκρως ανοιξιάτικη και στις αποχρώσεις του τριανταφυλλί, η ηλεκτρονική εκδοχή της κάβας Cellier μας υποδέχεται... στην κεντρική της σελίδα!

19.03.2014| Updated: 25.06.2021
Το Cellier ξανασυστήνεται διαδικτυακά

Άκρως ανοιξιάτικη και στις αποχρώσεις του τριανταφυλλί, η ηλεκτρονική εκδοχή της κάβας Cellier μας υποδέχεται… στην κεντρική της σελίδα!

Με δυο ολόφρεσκες ροδαλές αφίξεις: το λαμπερό ροζέ Scalabrone του Τοσκανέζου Antinori και το διάφανο ρουμπινί Baccorosa Zonin, ένα αβανταδόρικο πιεμοντέζικο αφρώδες μας υποδέχεται το Cellier στο νέο του σπίτι.

Εδώ θα βρούμε χρήσιμα αξεσουάρ για το κρασί, από θερμόμετρα/δαχτυλίδια φιάλης, μέχρι το ανατρεπτικό Winesave που διατηρεί φρέσκο για εβδομάδας το ανοιγμένο κρασί.

Κρασιά με ελάχιστο έως μηδενικό αλκοόλ για τους διαιτούντες και τις έγκυες, ξεχωριστές επιλογές από τον ελληνικό, αλλά και τον διεθνή αμπελώνα, με ονόματα όπως αυτά των J. Moreau & Fils, Penfold’s, Joseph Phelps, Torres, Guigal, Bouchard, όλα τα έχει τούτη η κάβα. Επίσης, φιάλες magnum, διαλεγμένα Sherry και Port, εκλεκτές σαμπάνιες, ιδιαίτερα Moscato d’ Asti, Prosecco αλλά και έκτακτες επιλογές σε επιδόρπια κρασιά, από Vinsanto, μέχρι το εξαίσιο Κτήμα Μοντοφώλι Gold και το μοναδικό Belvedere Κτήμα Μερκούρη.

Στο eshop του Cellier θα βρούμε επίσης μια μεγάλη κι ενδιαφέρουσα γκάμα από σκληρά ποτά, από κονιάκ κι αρμανιάκ, μέχρι μοναδικά malts, τζιν, ψαγμένες βότκες, παλαιωμένα ρούμια, ελληνικά αποστάγματα και ούζα.

Παρακολουθήστε τη σελίδα με τις προσφορές, όπου κατά καιρούς εμφανίζονται αξιόλογες και value for money προτάσεις, ενώ αξίζει και μια περιήγηση στη σελίδα με τα delicatessen όπου θα βρούμε αυγοτάραχο Τρικαλινού, καπνιστές ελιές Greek Food Obsessions, πάστα άγριας αγκινάρας Arteat, και άλλα καλούδια, για να μην πίνουμε ξεροσφύρι.

Στο attribute με τίτλο δωροπλοκίες υπάρχουν οι δικές τους προτάσεις για επαγγελματικά και πάσης φύσεως δώρα, ενώ σε εκείνο με τις Γευσιγνωμίες θα βρούμε τις προγραμματισμένες γευστικές δοκιμές όπου και μπορούμε να συμμετέχουμε, όπως επίσης και τα σχόλια και τις παρουσιάσεις προηγούμενων γευσιγνωσιών. Τέλος μην παραλλείψετε να περιηγηθείτε και στο section με τα έργα τέχνης διάφορων καλλιτεχνών, με θέμα το φελλό, τα οποία είναι προς πώληση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών