ΕΞΟΔΟΣ

Το Φρέσκο στην Αφάντου

Τα θαλασσινά που σερβίρουν λίγη ώρα πριν κολυμπούσαν στα ανοιχτά του Αιγαίου.

19.10.2017

Ο μοναδικός λόγος για να έρθετε έως εδώ είναι το ψάρι, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεστε στην περιοχή. Ούτε το περιβάλλον ούτε η εξυπηρέτηση αξίζουν μνείας. Ωστόσο τα θαλασσινά που σερβίρουν λίγη ώρα πριν κολυμπούσαν στα ανοιχτά του Αιγαίου. Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας είναι ψαράς και ό,τι πιάσει με τα δίχτυα ή το παραγάδι το φέρνει στην οικογενειακή ταβέρνα. Σαλάτα, χόρτα και χταπόδι στα κάρβουνα, κι αυτό είναι όλο. Το χύμα κρασί δεν προτείνεται, προτιμήστε κάποιο εμφιαλωμένο απόσταγμα. Περί τα 25 €/άτομο (ανάλογα με το βάρος και το είδος του ψαριού).

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών