Ο μοναδικός λόγος για να έρθετε έως εδώ είναι το ψάρι, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεστε στην περιοχή. Ούτε το περιβάλλον ούτε η εξυπηρέτηση αξίζουν μνείας. Ωστόσο τα θαλασσινά που σερβίρουν λίγη ώρα πριν κολυμπούσαν στα ανοιχτά του Αιγαίου. Ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας είναι ψαράς και ό,τι πιάσει με τα δίχτυα ή το παραγάδι το φέρνει στην οικογενειακή ταβέρνα. Σαλάτα, χόρτα και χταπόδι στα κάρβουνα, κι αυτό είναι όλο. Το χύμα κρασί δεν προτείνεται, προτιμήστε κάποιο εμφιαλωμένο απόσταγμα. Περί τα 25 €/άτομο (ανάλογα με το βάρος και το είδος του ψαριού).
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.