Επιστροφή στο σχολείο! Μαζί με τα καλοξυσμένα μολύβια, τα καινούργια βιβλία και τετράδια και τα καθαρά ρούχα, τα παιδιά σας θα πάρουν μαζί τους και την αγάπη σας. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να τους τη δείξετε από το να ετοιμάσετε για αυτά ένα πεντανόστιμο κολατσιό βάζοντας όλη σας τη φροντίδα. Εμείς σας δίνουμε 3 υπέροχες συνταγές που είμαστε σίγουροι ότι θα αρέσουν όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και σε εσάς:

  • Ένα Αλμυρό κέικ με δύο λογιών τυριά Arla, ζαμπόν και ελιές ή κολοκυθάκια ή πιπεριές (επιλέξτε το υλικό ανάλογα με το τι αρέσει στα παιδιά σας)
  • Μια Tortilla wrap με κοτόπουλο φιλέτο, ντομάτα και τυρί Arla Havarti light 16% σε φέτες. Ένα απλό, χορταστικό και νόστιμο σνακ.
  • Και για όσους προτιμούν γλυκό κολατσιό, Cookies με βρώμη, σταγόνες σοκολάτας και ξηρούς καρπούς, παρασκευασμένα με βούτυρο Lurpak.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε τα πιο ποιοτικά υλικά. Πρώτα στη λίστα των αγορών βάλτε τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Arla, που θα δώσουν νοστιμιά, γεύση και θρεπτική αξία σε ό,τι και αν ετοιμάσετε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT