Η συνταγή αυτή προτείνεται με:
10'
προετοιμασία
18' ψήσιμο
Σύνολο: 28'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και και βάζουμε το κοτόπουλο. Το αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 8-9 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα και να ψηθεί μέχρι μέσα (ελέγχουμε ότι δεν έχει μείνει ροζ στο εσωτερικό του).
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες.
- Αλείφουμε τις τορτίγιες με τη μαγιονέζα. Βάζουμε από πάνω ένα φύλλο μαρουλιού, το κοτόπουλο, τη ντομάτα, λίγο αλάτι και από τρεις φέτες τυριού Arla Havarti light 16% σε κάθε τορτίγια.
- Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε ρολό και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο ή τις δένουμε με σπάγκο και τις βάζουμε σε ένα τάπερ.
Μυστικά
Μπορούμε να φτιάξουμε τις τορτίγιες και με ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έχει περισσέψει από κάποιο άλλο μαγείρεμα.