Η συνταγή αυτή προτείνεται με:

10' προετοιμασία
18' ψήσιμο
Σύνολο: 28'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και και βάζουμε το κοτόπουλο. Το αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 8-9 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα και να ψηθεί μέχρι μέσα (ελέγχουμε ότι δεν έχει μείνει ροζ στο εσωτερικό του).
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες.
  3. Αλείφουμε τις τορτίγιες με τη μαγιονέζα. Βάζουμε από πάνω ένα φύλλο μαρουλιού, το κοτόπουλο, τη ντομάτα, λίγο αλάτι και από τρεις φέτες τυριού Arla Havarti light 16% σε κάθε τορτίγια.
  4. Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε ρολό και τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο ή τις δένουμε με σπάγκο και τις βάζουμε σε ένα τάπερ.

Μυστικά

Μπορούμε να φτιάξουμε τις τορτίγιες και με ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έχει περισσέψει από κάποιο άλλο μαγείρεμα.

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πουλερικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών