Διαδικασία

  1. Μαστίχα Μαργαρίτα
  2. Υλικά
  3. 40 ml τεκίλα λευκή
  4. 2 ml λικέρ μαστίχα (Απαλαρινα, Τέτερη, Πολυκαλά)
  5. 1 ml χυμό λάιμ φρεσκοστυμένο
  6. ΔιαδικασίαΧτυπάτε σε σέηκερ με πάγο και σερβίρετε σε ποτήρι γεμάτο με τριμμένο πάγο.
  7. Pink
  8. Υλικά
  9. 30 ml λικέρ μαστίχα
  10. 20 ml βότκα με άρωμα λεμόνι
  11. 10 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
  12. 5 ml crème de cassis
  13. ΔιαδικασίαΧτυπάτε όλα τα υλικά με άθφονο σκληρό πάγο στο σέηκερ και σουρώνετε σε ποτήρι του μαρτίνι. Αν θέλετε βάζετε ένα παγωμένο φραγκοστάφυλλο που θα σταθεί στον πάτο του ποτηριού.
  14. Cai - mastiha
  15. Υλικά
  16. 50 ml cachaca
  17. 10 ml λικέρ μαστίχας
  18. 1/2 λάϊμ κομμένο στα τέσσερα
  19. λίγα φύλλα μέντας
  20. τριμμένος πάγος
  21. ΔιαδικασίαΛιώνετε με ξύλινο γουδοχέρι τα λάϊμ με το δυόσμο και το λικέρ μαστίχας σε φαρδύ ποτήρι. Προσθέτετε την cachaca και μπόλικο τριμμένο πάγο, προσθέτετε ένα κλαράκι δυόσμο και μια φέτα λάιμ , ανακατεύετε και σερβίρετε με καλαμάκι.
  22. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών