10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Μαστίχα Μαργαρίτα
Pink
Cai - mastiha
Διαδικασία
Μαστίχα Μαργαρίτα
- Για να φτιάξουμε τη μαστίχα μαργαρίτα, ξεκινάμε χτυπώντας σε σέικερ με πάγο και σερβίρετε σε ποτήρι γεμάτο με τριμμένο πάγο.
Pink
- Για να φτιάξουμε το Pink, ξεκινάμε χτυπώντας όλα τα υλικά με άθφονο σκληρό πάγο στο σέηκερ και σουρώνετε σε ποτήρι του μαρτίνι.
- Αν θέλετε βάζετε ένα παγωμένο φραγκοστάφυλλο που θα σταθεί στον πάτο του ποτηριού.
Cai - mastiha
- Για να φτιάξουμε το Cai - mastiha, ξεκινάμε λιώνοντας με ξύλινο γουδοχέρι τα λάϊμ με το δυόσμο και το λικέρ μαστίχας σε φαρδύ ποτήρι.
- Προσθέτετε την cachaca και μπόλικο τριμμένο πάγο, προσθέτετε ένα κλαράκι δυόσμο και μια φέτα λάιμ , ανακατεύετε και σερβίρετε με καλαμάκι.