10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Μαστίχα Μαργαρίτα

Pink

Cai - mastiha

Διαδικασία

Μαστίχα Μαργαρίτα

  1. Χτυπάτε σε σέηκερ με πάγο και σερβίρετε σε ποτήρι γεμάτο με τριμμένο πάγο.

Pink

  1. Χτυπάτε όλα τα υλικά με άθφονο σκληρό πάγο στο σέηκερ και σουρώνετε σε ποτήρι του μαρτίνι.
  2. Αν θέλετε βάζετε ένα παγωμένο φραγκοστάφυλλο που θα σταθεί στον πάτο του ποτηριού.

Cai - mastiha

  1. Λιώνετε με ξύλινο γουδοχέρι τα λάϊμ με το δυόσμο και το λικέρ μαστίχας σε φαρδύ ποτήρι.
  2. Προσθέτετε την cachaca και μπόλικο τριμμένο πάγο, προσθέτετε ένα κλαράκι δυόσμο και μια φέτα λάιμ , ανακατεύετε και σερβίρετε με καλαμάκι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών