Ακόμα και αν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι οι ιθαγενείς της Γηραιάς Αλβιώνας δεν έχουν ιδέα από φαγητό (λάθος, λάθος!) αυτό που κι εσείς θα παραδέχεστε είναι πως στα γλυκίσματα, μπισκότα, τάρτες, κέικ, κ.λπ, είναι πολύ μα πολύ μερακλήδες. Αυτή η συνταγή είναι για μια κρέμα-βάση που διατηρείται πολύ καιρό σε βάζο στο ψυγείο και μπορείτε να κάνετε πολλά και διάφορα μ’ αυτήν. Μου την έδωσε η μητέρα ενός φίλου, αληθινή Αγγλίδα που έφτιαχνε τα πιο ωραία γλυκά. Η μόνη τροποποίηση που έκανα εγώ είναι ότι μείωσα το ξύσμα στο μισό ακριβώς. Εύη Βουτσινά
![Σάντουιτς με αρωματικά αυγά σκραμπλ με σπανάκι και χειροποίητη, πικάντικη μαγιονέζα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/santoyits-me-aromatika-ayga-skrampl-me-spanaki-kai-cheiropoiiti-pikantiki-magioneza-gastronomos-420x560.jpg?v=1718270827)