ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑρνίσια «παϊδάκια» με μουστάρδα και ρίγανηΑρνίσια «παϊδάκια» με μουστάρδα και ρίγανη
15' προετοιμασία
20' ψήσιμο
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 35'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη μαρινάδα

Για τη σάλτσα BBQ

Διαδικασία

Μαρινάδα

  1. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
  2. Βάζουμε τα παϊδάκια, ανακατεύουμε καλά να καλυφτούν, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες, να μαριναριστούν.
  3. Σκουπίζουμε τα παϊδάκια με χαρτί κουζίνας από τη μαρινάδα.

Ψήσιμο

  1. Βάζουμε τα παϊδάκια σε καλά λαδωμένη σχάρα. Ψήνουμε στα κάρβουνα ή σε ψησταριά γκαζιού για περίπου 20-25 λεπτά, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Σάλτσα

  1. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
  2. Μοιράζουμε τη σάλτσα σε ατομικά μπολάκια, ώστε, αν θέλουμε, να «βουτάμε» τα παϊδάκια μας.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 122.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών