Πανέτοιμα σε 1 ώρα.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, προσέχοντας να μην καεί. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τα μπισκοτάκια και ανακατεύουμε.
  2. Στρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα. Αδειάζουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί. Το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά. Το βγάζουμε πριν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί εντελώς. Και το σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών