15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα άσπρα μπισκοτο‑ σοκολατάκια με 2 υλικά λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, προσέχοντας να μην καεί.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά.
- Μετά προσθέτουμε τα μπισκοτάκια και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.
- Αδειάζουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί.
- Το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά.
- Το βγάζουμε πριν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί εντελώς.
- Και το σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 5.