ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπισκότα καρύδας με 2 υλικάΜπισκότα καρύδας με 2 υλικά
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα άσπρα μπισκοτο‑ σοκολατάκια με 2 υλικά λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, προσέχοντας να μην καεί.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά.
  3. Μετά προσθέτουμε τα μπισκοτάκια και ανακατεύουμε.
  4. Στρώνουμε ένα μικρό τετράγωνο ταψί με λαδόκολλα, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.
  5. Αδειάζουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μέσα στο ταψί.
  6. Το αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά.
  7. Το βγάζουμε πριν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί εντελώς.
  8. Και το σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 5.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών