10'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 30 μπισκόταΔιαδικασία
- Για τα μπισκότα καρύδας, οροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C.
- Επενδύουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Αναμειγνύουμε καλά τα δύο υλικά. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ακουμπάμε στο ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.
- Ψήνουμε τα «μπισκότα» στον φούρνο για περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να χρυσίσουν.
- Τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα όσο είναι ακόμα ζεστά.
- Σερβίρουμε τα μπισκότα καρύδας, μόλις κρυώσουν.