ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυγά σκραμπλ με γάλαΑυγά σκραμπλ με γάλα
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα αυγά σκραμπλ με καπνιστό σολομό σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με σύρμα τα αυγά με την κρέμα γάλακτος.
  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα αυγών και ανακατεύουμε αργά, αλλά συνεχώς, με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσουν τα αυγά να στερεοποιούνται, αλλά να μη στεγνώσουν, κατά τον βρετανικό τρόπο.
  4. Αποσύρουμε όσο τα αυγά είναι ακόμη ζουμερά, προσθέτουμε τον σολομό, το σχοινόπρασο και αλατοπίπερο και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 158.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Σολομός

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών