10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα αυγά σ’ ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και τον κολίανδρο και καρυκεύουμε ελαφρώς με αλάτι.
  2. Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε τις ντομάτες, το τσίλι, πασπαλίζουμε με κόκκινο πιπέρι και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα.
  4. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα, μέχρι το φαγητό μας να αποκτήσει κρεμμώδη υφή.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών