10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα αυγά σ’ ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και τον κολίανδρο και καρυκεύουμε ελαφρώς με αλάτι.
  2. Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε τις ντομάτες, το τσίλι, πασπαλίζουμε με κόκκινο πιπέρι και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα.
  4. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα, μέχρι το φαγητό μας να αποκτήσει κρεμμώδη υφή.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών