10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Χτυπάμε τα αυγά σ’ ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και τον κολίανδρο και καρυκεύουμε ελαφρώς με αλάτι.
- Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι με το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες, το τσίλι, πασπαλίζουμε με κόκκινο πιπέρι και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα.
- Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα, μέχρι το φαγητό μας να αποκτήσει κρεμμώδη υφή.