
15'
προετοιμασία
15' τηγάνισμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 12 μικρές αυγοφέτεςΔιαδικασία
- Παίρνουμε 4 φέτες ψωμί του τοστ.
- Απλώνουμε σε καθεμία από τις φέτες μοτσαρέλας και καλύπτουμε με τις άλλες 4 φέτες του ψωμιού του τοστ.
- Κόβουμε κάθε σάντουιτς στα τρία.
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα σε ένα μπολ.
- Σε άλλο μπολ βάζουμε το κεφαλοτύρι.
- Βυθίζουμε ένα ένα τα κομμένα σαντουιτσάκια στο μείγμα και μετά τα «περνάμε» από το τυρί, μέχρι να καλυφθούν καλά και από τις δύο πλευρές.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
- Τηγανίζουμε τις αυγοφέτες σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
- Τρώγονται ζεστά (στο σπίτι) ή σε θερμοκρασία δωματίου.