15' προετοιμασία
15' τηγάνισμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 12 μικρές αυγοφέτες

Διαδικασία

  1. Παίρνουμε 4 φέτες ψωμί του τοστ.
  2. Απλώνουμε σε καθεμία από τις φέτες μοτσαρέλας και καλύπτουμε με τις άλλες 4 φέτες του ψωμιού του τοστ.
  3. Κόβουμε κάθε σάντουιτς στα τρία.
  4. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα σε ένα μπολ.
  5. Σε άλλο μπολ βάζουμε το κεφαλοτύρι.
  6. Βυθίζουμε ένα ένα τα κομμένα σαντουιτσάκια στο μείγμα και μετά τα «περνάμε» από το τυρί, μέχρι να καλυφθούν καλά και από τις δύο πλευρές.
  7. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
  8. Τηγανίζουμε τις αυγοφέτες σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
  9. Τρώγονται ζεστά (στο σπίτι) ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών