ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑλμυρές αυγοφέτες με ανεβατό Γρεβενών και ρίγανηΑλμυρές αυγοφέτες με ανεβατό Γρεβενών και ρίγανη
15' προετοιμασία
15' τηγάνισμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 12 μικρές αυγοφέτες

Διαδικασία

  1. Παίρνουμε 4 φέτες ψωμί του τοστ.
  2. Απλώνουμε σε καθεμία από τις φέτες μοτσαρέλας και καλύπτουμε με τις άλλες 4 φέτες του ψωμιού του τοστ.
  3. Κόβουμε κάθε σάντουιτς στα τρία.
  4. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα σε ένα μπολ.
  5. Σε άλλο μπολ βάζουμε το κεφαλοτύρι.
  6. Βυθίζουμε ένα ένα τα κομμένα σαντουιτσάκια στο μείγμα και μετά τα «περνάμε» από το τυρί, μέχρι να καλυφθούν καλά και από τις δύο πλευρές.
  7. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
  8. Τηγανίζουμε τις αυγοφέτες σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
  9. Τρώγονται ζεστά (στο σπίτι) ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών