10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα αυγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Απλώνουμε τα αυγά σε πιατέλα και περιχύνουμε με το λαδόξιδο.
  3. Δεν χρειάζεται να αλατίσουμε, γιατί η σόγια είναι αρκετά αλμυρή.
  4. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών