ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧυλοπίτες με σπαράγγια, φέτα και πέστο ρόκαςΧυλοπίτες με σπαράγγια, φέτα και πέστο ρόκας
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε πέστο με βασιλικό, σουσάμι και λιαστές ντομάτες, ξεκινάμε και χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στον πολυκόφτη που διαθέτουμε για αρκετή ώρα, αλλά κατά προτίμηση με διακοπτόμενη λειτουργία, μέχρι να φτιάξουμε μια ομοιογενή πάστα που να μην είναι εντελώς λεία σαν αλοιφή.
  2. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το πέστο σε βαζάκι, το «σφραγίζουμε» με περίπου 1 εκ. ελαιόλαδο και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 184.

Άρθρα και Συνταγές με Ξηροί καρποί

Άρθρα και Συνταγές με Σουσάμι

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT