Τα μοσχάτα κρασιά αποτελούν την έμπνευση για αρκετά μοναδικά κοκτέιλ.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε boston σέηκερ βάζουμε αρκετό πάγο και χτυπάμε καλά όλα τα υλικά. Σουρώνουμε σε ποτήρι του μαρτίνι και προσθέτουμε μια φέτα πορτοκάλι.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών