ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψαρονέφρι πρασοσέλινοΨαρονέφρι πρασοσέλινο

Τα λεπτά φασολάκια πωλούνται σε καταστήµατα µε ασιατικά τρόφιµα, είτε σε κουλούρες είτε σε µακριά µατσάκια. Έχουν παρόµοια γεύση µε τα ευρωπαϊκά πράσινα φασολάκια, αλλά η φλούδα τους είναι κάπως πιο τραχιά.

10' προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για το χοιρινό με λεπτά φασολάκια, αναµειγνύουµε τη σάλτσα στρειδιού, τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα µικρό µπολ.
  2. Ζεσταίνουµε το λάδι σε ένα γουόκ ή σε ένα τηγάνι και σοτάρουµε το σκόρδο σε µέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά, µέχρι να ροδίσει ελαφρά. 
  3. Προσθέτουµε το χοιρινό και σοτάρουµε σε δυνατή φωτιά για 3-5 λεπτά ή µέχρι να µαγειρευτεί το χοιρινό.
  4. Προσθέτουµε τα φασολάκια και το µείγµα µε τη σάλτσα και σοτάρουµε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά.
  5. ∆οκιµάζουµε και αλατοπιπερώνουµε, αν χρειάζεται.
  6. Μεταφέρουµε σε µια πιατέλα σερβιρίσµατος το χοιρινό με λεπτά φασολάκια και πασπαλίζουµε µε τις φέτες τσίλι.
  7. Συνοδεύουµε µε noodles ή ρύζι απλό.

Μυστικά

* Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε μαγαζιά με έθνικ προϊόντα.

Άρθρα και Συνταγές με Φασολάκια

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών