20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της.
  2. Κάνουμε το ίδιο με την κρέμα σοκολάτα.
  3. Μοιράζουμε σε 8 ποτήρια την κρέμα βανίλια και την αφήνουμε να πήξει ώστε να κάνει κρούστα στην επιφάνεια (περίπου 1 ώρα).
  4. Θρυμματίζουμε τις 3 σοκοφρέτες στο μούλτι και πασπαλίζουμε την επιφάνεια των κρεμών.
  5. Αδειάζουμε από πάνω τη σοκολατένια κρέμα.
  6. Για γαρνίρισμα, σπάμε από πάνω τις 2 σοκοφρέτες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών