
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της.
- Κάνουμε το ίδιο με την κρέμα σοκολάτα.
- Μοιράζουμε σε 8 ποτήρια την κρέμα βανίλια και την αφήνουμε να πήξει ώστε να κάνει κρούστα στην επιφάνεια (περίπου 1 ώρα).
- Θρυμματίζουμε τις 3 σοκοφρέτες στο μούλτι και πασπαλίζουμε την επιφάνεια των κρεμών.
- Αδειάζουμε από πάνω τη σοκολατένια κρέμα.
- Για γαρνίρισμα, σπάμε από πάνω τις 2 σοκοφρέτες.