10'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για τη σαλάτα με γαρίδες, λάιμ και μουστάρδα μελιού, βάζουμε σε ένα βαζάκι τη μουστάρδα με μέλι, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ ή λεμόνι, αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε το βαζάκι με το καπάκι.
- Χτυπάμε καλά να αναμειχθούν τα υλικά ώστε να έχουμε μια λεία σάλτσα.
- Παίρνουμε την ινδική καρύδα και τη σοτάρουμε χωρίς λιπαρή ουσία σε ένα τηγάνι, ίσα να ροδίσει.
- Αδειάζουμε σε μπολάκι και στο ίδιο τηγάνι «ψήνουμε» τις γαρίδες, για περίπου 3 λεπτά, γυρίζοντάς τες μέχρι να γίνουν.
- Βάζουμε σε σαλατιέρα τα σαλατικά της αρεσκείας μας, τις γαρίδες και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με την καρύδα, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε τη σαλάτα με γαρίδες, λάιμ και μουστάρδα μελιού.