Μουστάρδα μελιού και ινδική καρύδα, συνδυασμός που θα «απογειώσει» τη σαλάτα σας. Τολμήστέ το!

10' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα βαζάκι τη μουστάρδα με μέλι, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ ή λεμόνι, αατοπιπερώνουμε και κλείνουμε το βαζάκι με το καπάκι.
  2. Χτυπάμε καλά να αναμειχθούν τα υλικά ώστε να έχουμε μια λεία σάλτσα.
  3. Παίρνουμε την ινδική καρύδα και τη σοτάρουμε χωρίς λιπαρή ουσία σε ένα τηγάνι, ίσα να ροδίσει.
  4. Αδειάζουμε σε μπολάκι και στο ίδιο τηγάνι «ψήνουμε» τις γαρίδες, για περίπου 3 λεπτά, γυρίζοντάς τες μέχρι να γίνουν.
  5. Βάζουμε σε σαλατιέρα τα σαλατικά της αρεσκείας μας, τις γαρίδες και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
  6. Πασπαλίζουμε με την καρύδα, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών